Λογότυπο Κεφαλίδας Σελίδας
TEI of Athens eJournals

Υποβολές μέσω διαδικτύου

Έχετε ήδη όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης για το περιοδικό Επιστημονικό Περιοδικό Μαιών-Μαιευτών Ελλάδος - ΕΛΕΥΘΩ;
Συνδεθείτε

Χρειάζεστε ένα όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης;
Εγγραφείτε

Η εγγραφή και η σύνδεση είναι απαραίτητες για την υποβολή άρθρων διαδικτυακά και για τον έλεγχο της κατάστασης των τρεχουσών υποβολών.

 

Οδηγίες για τους συγγραφείς

Η υποβολή των άρθρων πρέπει να πραγματοποιείται με βάση τις οδηγίες που περιέχονται στο πρότυπο του περιοδικού ΕΛΕΥΘΩ, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:

Πρότυπο αρχείο σε Microsoft Word  (Πατήστε εδώ)

 

 

Λίστα Ελέγχου προετοιμασίας υποβολής

Ως μέρος της διαδικασίας υποβολής, είναι απαραίτητο οι συγγραφείς να ελέγχουν τη συμμόρφωση της υποβολής με όλα τις ακόλουθες απαιτήσεις, και οι υποβολές που δεν τηρούν τις οδηγίες αυτές μπορεί να επιστραφούν στους συγγραφείς.

  1. Η υποβολή δεν έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν, ούτε έχει υποβληθεί σε άλλο περιοδικό για εξέταση (ή έχει δοθεί μια εξήγηση στα Σχόλια προς τον επιμελητή).
  2. Το αρχείο υποβολής είναι σε μορφή αρχείου εγγράφου OpenOffice, Microsoft Word, RTF, ή WordPerfect.
  3. Έχουν δοθεί τα URL για πρόσβαση σε αναφορές online, όπου υπήρχαν διαθέσιμα.
  4. Το κείμενο τηρεί τις στυλιστικές και βιβλιογραφικές απαιτήσεις που ορίζονται στις Οδηγίες πρους τους συγγραφείς, που βρίσκονται στην σελίδα "Σχετικά με το περιοδικό".
 

Ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα

Το περιοδικό "ΕΛΕΥΘΩ" διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας του περιοδικού καθώς και των άρθρων που δημοσιεύει. Συγκεκριμένα:

  • Δεν επιτρέπει την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχόμενου της ιστοσελίδας του περιοδικού, αν δεν αναφέρεται ρητά η αρχική προέλευση του περιεχομένου.
  • Δεν επιτρέπει την χρησιμοποίηση από τρίτους των άμεσων συνδέσμων πρόσβασης (direct links), για οποιοδήποτε άρθρο του περιοδικού, αν δεν αναφέρεται ρητά η αρχική προέλευσή του (απαραίτητα το όνομα του περιοδικού και κατ' επιλογή: έτος, τόμος, τεύχος, σελίδες).
  • Αποδέχονται όλα τα μέλη της συντακτικής επιτροπής, τη ελληνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πλαγιαρισμού και κειμενο-πειρατείας, τόσο του περιεχόμενου της ιστοσελίδας του περιοδικού όσο και του περιεχόμενου των δημοσιευμένων άρθρων

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τα ονόματα και οι διευθύνσεις email που καταχωρούνται στις ιστοσελίδες του περιοδικού θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους καθορισμένους σκοπούς του περιοδικού και δεν θα διατίθεται για κανένα άλλο σκοπό ή σε κανένα τρίτο μέρος.